Monday, January 12, 2009

Pulang ke Malaysia

Setelah sekian lama aku menyepi dari menulis kat blog aku nih, aku rasa better aku type jer something kan?

Haaaa, aku bakal balik msia lagi 3 hari lg, which is on 15th of January.
Excited? boleh laaaa, nak jumpa askar2 kecik yg xtau membesar bnyk mana dah.
Aku beli adiah tuk diorang pn xde ah bnyk sgt. Skit2 jer. Aku nih kedekut kut. Huhu.

Apa planning aku kat msia?
Rehat maybe.... ataupun buat ah kejer2 buruh skit kat umah aku tuh. Since ayah aku dah bg hint awal suruh aku cat rumah. Wahaha. Takpe laaa kut, kejer mudah jer. Pastu, maybe aku akan tolong mak aku kat dapur skit2. Nak belajar memasak, heee :-D

Hal len2, nanti laa plak aku sambung.
-Updated-

6 comments:

Naqiah said...

welcome back..

JLaa KiMStER said...

wah.. seronoknye..
nak hadiah jugak!! :P

Pendatang Tanpa Nama said...

thanx naqiah for wishing upon my return.
kak najlaa nak adiah? InsyaAllah, nanti saya bg satu. heee.

Melancolic said...

mengecat rumah adalah mudah dan best!
good luck.. emm btw, rumah kt trg ke nk cat?

Mardhia Yusof said...

bagus!
blaja memasak yerp!
hee..=p

JLaa KiMStER said...

sila singgah ke blog untuk amek award. tenkiu :)